profilbillede small
november 2nd, 2017

Kundecase

(Klik her for print-venlig pdf-udgave af denne artikel)

Merete Meyer Madsen er ny deltager og ny mødeleder hos GLOBAL-Network. Hun er mødeleder for gruppen i Nykøbing Falster, der er nystartet også. Hun har på kort tid formået at opbygge en stærk, hjælpsom og loyal netværksgruppe på Falster og har allerede ambitioner om en i Nakskov.

merma bobbel

Fra at rive ned til at bygge op
Merete har sin baggrund som HR-konsulent, hvor hun har hjulpet virksomheder med alt fra rekruttering og motivation til afskedigelse og fastholdelse. Hun har bistået flere firmaer med nedskæringer. Derfor er hun også glad for at kunne være med til at bygge noget op i den frodige syddanske muld.

Hun udtaler selv, at ”Der er en kæmpe efterspørgsel på det, vi leverer hernede. De lokale virksomheder er glade for at samarbejde indbyrdes, og vi er med til at gøre det på en struktureret og frisk facon”.

Hun er altså med til at opbygge en netværksgruppe på Lolland-Falster, der nu vokser med stor hast og afføder tanker om at starte en i Nakskov også. ”Jeg tror, det er vigtigt at være lokalt forankret. Jeg er selv født og opvokset i Nakskov og kender området og menneskerne. Det gør, jeg kan holde møder, der tager udgangspunkt i den situation, vi er i – og det ser lyst ud for Lolland-Falster”.

Loyalitet og stabilitet
Allerede ved andet møde efter sommerferien havde Merete 23 deltagere med til mødet. Hun mener selv, at det er, fordi det ser så lyst ud for erhvervslivet hernede. Hun fremhæver, at den kommende Femern-forbindelse er et tegn på det opsving, der har været undervejs i et stykke tid.

Hun har alt fra coaches og grafiker til anlægsgartner som faste deltagere. Når man spørger hende, hvorfor det går så stærkt, at det allerede overvejes om man skal starte i Nakskov, så er hun klar i mælet: ”Jeg tror, det handler om de mennesker, der bor her. Vi har en mentalitet, der bygger på loyalitet og stabilitet hernede. Det passer godt sammen med GLOBAL-Networks værdier”. Hun holder meget af at kunne samle mennesker fra så forskellige ophav og føler, det er en styrke ved GLOBAL-Networks måde at drive virksomhed på. Hun spår selv en lys fremtid for både GLOBAL-Network og Lolland-Falster i det hele taget. Hun fremhæver, at de store virksomheder er på vej tilbage, og at erhvervslivet blomstrer.

Vær med til at bygge op
Du kan være med til at opbygge et netværk af givtige relationer, gode venner og være med til at søge kunder og samarbejdspartnere direkte hos nogle af dine lokale erhvervstitaner.

Meld dig til din lokale gruppe her: www.GLOBAL-Network.com/groups

Som deltager hos GLOBAL-Network har man foruden sin faste gruppe adgang til alle grupper i landet som gæst. Det betyder, man kan få adgang til rigtig mange kompetencer spredt igennem Danmark og få sit budskab ud.

Hør mere ved at kontakte os på

Web: www.GLOBAL-Network.com

Mail: info@GLOBAL-Network.com

Telefon: +45 70 209 609