november 22nd, 2017

Kundecase: Smederupgaard VVS

(For print-venlig udgave i pdf, klik her)

VVS-firma fik ordrer for 500.000 kr. på 10 måneder alene gennem GLOBAL-Network

vvs

”Det er vigtigt, at os håndværkere også netværker – vi kan virkelig få noget ud af det”, lyder opfordringen fra Christian Kjersgaard-Johansen.

Tilbage i 2005 startede Christian Smederupgaard VVS, der laver traditionelt VVS-arbejde med et moderne præg. Christian meldte sig for 10 måneder siden ind i sin lokale GLOBAL-Network gruppe, hvilket må siges at have været en stor succes for firmaet, der består af fire mand – Det har nemlig kastet ordrer for 500.000 kroner af sig.

Vær dig selv, når du netværker

På kort tid har Smederupgaard VVS fået nok at se til via netværksarbejdet i GLOBAL-Network. Christian opfordrer derfor andre håndværkere til at investere lidt tid og penge i netværk, da der er mere at hente, end mange tror.

”GLOBAL-Network har ført til mange kunder for mig. Mange af kunderne er kommet direkte fra netværket, og vi har også fået kunder via netværkets netværk. Som håndværker er det en kæmpe fordel at være med i et netværk. Håndværkere siger som oftest nej, når noget koster penge, men den kæmpemæssige sparring, man får, er vigtig for os”, siger Christian Kjærsgaard-Johansen.

Christians erfaring med at deltage i netværksmøderne lyder på, at det handler om at være sig selv og sige klart, hvad man vil have ud af netværket for at få mest muligt ud af det.

”Man skal stå ved, hvem man er, og man skal turde sige til de andre, hvad man vil have ud af netværket. Jeg holdte selv mig lidt tilbage i starten. Da jeg ikke følte, jeg fik nok ud af netværket, sagde jeg til et møde, at jeg skal have nogle opgaver. Da jeg sagde det, begyndte det at vælte ind med opgaver. Den faste søgningsrunde er et effektivt middel, hvis det bruges rigtigt. Folk glemmer ofte at fortælle, hvorfor de kommer. Du skal altså bare sige, hvad du vil have ud af dit netværksarbejde. Med åbenhed kommer man sgu langt”, siger Christian.

 

Godt kammeratskab og samarbejde

Christian trådte ind i en netværksgruppe, hvor stemningen var rettet mod konkrete resultater. Der var dog også plads til kammeratskab og samarbejde.

”Vi har fået et godt kammeratskab, og på grund af diversiteten i de brancher, der er repræsenteret i gruppen, har vi lært en masse om nogle af de brancher, vores kunder befinder sig i. Det har også været en stor hjælp at kunne spørge folk fra andre brancher til råds, da de har en viden om nogle ting, som vi ganske enkelt ikke har”. 

”Vi har nogle oplægsholdere, der er sindssygt dygtige, og de holder deres oplæg for at hjælpe gruppen – ikke for at hjælpe dem selv. Vi har eksempelvis fået gode råd til markedsføring og brug af de sociale medier. Min deltagelse i GLOBAL-Network har både ført til personlig udvikling for mig og en stor udvikling for mit firma, så det er klart noget, jeg vil anbefale andre at benytte sig af”, slutter Christian af.

Kontaktinformationer

Web:             www.GLOBAL-Network.com

Mail:              info@GLOBAL-Network.com

Telefon:       +45 70 209 609

 

Peter Jakobsen
Kommunikationsansvarlig