maj 20th, 2014

Driftige erhvervsfolk i Ballerup og omegn mødes hver 14. dag til netværksmøder i GLOBAL-Network. Alle er bevidste om hvorfor de kommer; Man kommer netop for at lade succesen fra andre virksomheder smitte af på hinanden, lære af andres succes gennem sparring og læring for at blive bedre til at netværke sig til flere forretninger.

”Vi er professionelle mødeledere, og vores ansvar er at gøre det nemt og spændende for deltagerne” siger Torben Søndergaard, mødeleder for den Ballerup gruppen. Torben Søndergaard udtaler: ”Vores gæster og deltagere kommer for at udbrede kendskabet til deres virksomheder og produkter og derfor møde andre med samme mål. Hele vores koncept er netop baseret på, at alle ved hvem alle er, og vi skaber forretning baseret på gensidig tillid, hvor man åbner op for hinandens netværk. Møderne er uformelle, men med det klare mål at skabe forretning for medlemmerne!, slutter han.

Flemming Eiberg, PeopleArt en lokal Ballerup virksomhed udtaler: Som portrætfotograf er jeg afhængig af en løbende tilgang af nye kunder. GLOBAL-Network giver mig ikke blot faglige input og socialt samvær med ligesindede, det giver mig også en stort netværk af ambassadører, som er med til at sprede budskabet i deres respektive netværk om min forretning og sikre mig nye kunder måned efter måned.
Det er for længst forbi med besværlige forretningsmetoder, og danskerne netværker som aldrig før. Et af de største netværk i Danmark er det danske netværk, GLOBAL-Network. Som det hurtigst voksende netværk, er der nu 44 grupper i Danmark og målet er klart: Møderne skal være rentable og friske for deltagerne, samtidigt med at man giver hinanden uvurderlig vidensdeling. Møderne holdes i en struktureret, og dynamisk atmosfære, hvor grupperne er nøje sammensat med spændende deltagere. Gæster er altid velkomne og vigtige for at møderne bliver dynamiske.

I Ballerup mødes gruppen i Ballerup Bowling Center om torsdagenen i ulige uger.

Netværket er åbent for nye deltagende virksomheder. Nærmere information og tilmelding fås hos Torben Søndergaard på tlf. 4242 3672, to@GLOBAL-Network.com

Om GLOBAL-Network
GLOBAL-Network er Danmarks hurtigst voksende erhvervs- og salgsnetværk, der henvender sig til alle mennesker, der har interesse i at skabe mere værdi i sin virksomhed. Deltagerne i GLOBAL-Network skaber nye forretningsforbindelser, hvor de anbefaler hinanden til potentielle kunder, styrker hinandens faglige kompetencer og deler viden i en frisk tone. GLOBAL-Network har en klar strategi om at blive det førende erhvervs- og salgsnetværk i Danmark til fordel for deltagerne.

Torben Søndergaard
Regionschef
Linkedin