SELVSTÆNDIG – Vil du have en lettere hverdag ?

Vil du have større netværk med flere kunder og gode samarbejdspartnere ?

Kernekonceptet i GLOBAL-Network er rentabilitet – det skal kunne betale sig at komme, og det gør det!

 

bliv-gaest

Klik på billedet for at læse brochuren.

Det giver vi din virksomhed:

  • Nye kontakter
    Hvert møde giver blandt andet dig nye kontakter til kunder eller samarbejdspartnere. I hver gruppe sidder der deltagere fra mange forskellige brancher med mange forskellige kompetencer og kontakter.

 

  • Større viden
    Hvis du til hverdag sidder ene, og kan have behov for at få indsigt i andre brancher, sparring og generelt udvide din viden, er GLOBAL-Network stedet for dig. På hvert møde får du vidensindlæg og mulighed for at sparre med andre der er i samme situation som dig blot i andre brancher, så du aldrig sidder sammen med din konkurrent.

 

  • Personlig udvikling og styrket faglig profil
    Du udvikler dig både personligt og professionelt og bliver en bedre sælger ved at afholde præsentationer om din virksomhed, dine produkter og dine services. Gennem faglig sparring og feedback fra de andre i gruppen

 

I hver netværksgruppe er der højst én repræsentant fra hver branche – du vil altså være den eneste med netop dine evner i gruppen. Det vil være muligt for andre i netværket at gøre brug af netop dine kompetencer samt at anbefale din virksomhed til andre som du ellers aldrig vil møde.

 

De andre deltagere i din GLOBAL-Network gruppe bliver dine ambassadører for din virksomhed, og hjælper dig med at få kontakt til nye kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Samtidigt bruger I hinandens kontakter og du får på den måde et vidtrækkende og varieret netværk.

 

Som selvstændig kan du føle, at du sidder alene med det hele, og nogle gange mangler den sparring, der følger med et godt kollegaskab. Her kan netværket være en stor hjælp, idet du får en fast kreds af sparringspartnere i gruppen.

 

Ikke kun en gruppe, men mange muligheder i alle GLOBAL-Networks grupper
Som fast deltager i netværket kan du besøge alle GLOBAL-Networks grupper over hele landet. Din lokalgruppe kan altså være udgangspunkt for en kundekreds, med ca. 50 gruppe rover hele landet vil dog være din tid der sætter begrænsningen for hvor stor et netværk du vil have både i antallet af personer og geografisk

 

Grupperne mødes hver anden uge til et morgenmøde, efter en fast dagsorden, så det hel er effektiv. Møderne er færdig kl. 09.45, så du stadig har det meste af formiddagen efter mødet.

Tilmeld en dig til et uforpligtende møde i dit lokalområde og opdag hvad GLOBAL-Network kan gøre for dig!

 

Klik videre til gruppe oversigte her, og vælg hvilken gruppe du uforpligtende ønsker at besøge for at vurdere GLOBAL-Network