januar 29th, 2014

Nystartede virksomheder i lokalområdet står i dag med det problem, at de ikke har nok at lave. Det er et problem, der kan løses, hvis virksomhederne står sammen og hjælper hinanden. Det vil GLOBAL-Network hjælpe dem med.

Hjælpen gives ved at tilbyde de nye virksomhedsejere konsulentopgaver i netværket, og samtidig introducere dem for de mange muligheder, der er i at netværke i sit lokalområde.

Især for nystartede virksomhedsejere er konsulentopgaver hos GLOBAL-Network ideelle. Giver iværksætterens egen virksomhed ikke nok arbejde i opstartsfasen, kan han eller hun tjene lidt ekstra til sin virksomhed gennem en stilling i erhvervsnetværket sideløbende med sin egen virksomhed.

Samtidig udvider virksomhedsejeren på kort tid sit personlige netværk markant, hvilket åbner døre til nye kunder, leverandører samt sparring og idégenerering med andre virksomhedsejere.
Hos GLOBAL-Network vil man desuden blive tilbudt grundig oplæring, i mange erhvervsrelevante områder, såsom salg og ledelse og derigennem personlig udvikling.

GLOBAL-Network afholder et gratis informations-arrangement for de nystartede virksomheder, hvor der vil blive fortalt mere specifikt om konsulentopgaverne og erhvervsnetværket.

Alle virksomhedsejere i området er velkomne fortæller Jan Brøgger: ”Det er så utroligt vigtigt at have et godt netværk, især når man endnu ikke har etableret en fast og loyal kundekreds. Derfor er man også mere end velkommen, hvis man bare ønsker at møde andre erhvervsfolk og netværke på tværs af de mange brancher, der er repræsenteret i området”.

Arrangementet afholdes på onsdag, den 5. februar, fra klokken 14.00 – 16.00, på Hotel Best Western i Kolding. Der vil være lette forfriskninger til de fremmødte.

Om GLOBAL-Network:
GLOBAL-Network er Danmarks hurtigst voksende erhvervs- og salgsnetværk, der henvender sig til alle med interesse i at skabe mere værdi i sin virksomhed. Deltagerne i GLOBAL-Network skaber nye forretningsforbindelser, hvor de anbefaler hinanden til potentielle kunder, styrker hinandens faglige kompetencer og deler viden i en frisk tone.