MEDARBEJDER – Vil du inspireres professionelt ?

Mangler du let adgang til nye forretningsforbindelser?

Kernekonceptet i GLOBAL-Network er rentabilitet – det skal kunne betale sig at komme, og det gør det!

 

bliv-gaest

Klik på billedet for at læse brochuren.

Det giver vi dig:

  • Nye kunder og forretningsforbindelser
    Du får nye kunder og åbnet dører ved at deltage i GLOBAL-Network. blandt andet ved at i hver gruppe sidder der beslutningstagere og deltagere som kender hundredvis af beslutningstagere fra mange forskellige brancher så gennem netværkets konkrete søgerunder, vil du meget lettere kunne skaffe nye kunder, og få indgangsvinkler til kontakter du ellers aldrig havde fået.

 

  • Et dynamisk miljø med ekstra viden
    Hvert møde giver dig viden via sparring og indlæg fra de andre deltagere.. Viden får du på grund af der i hver gruppe sidder vidt forskellige brancher og aldrig 2 fra samme branche der deler viden foruden at alle møder bliver holdt i en afslappet og frisk tone, så du går derfra med motivation og et energiboost.

 

  • Personlig og faglig udvikling
    Du vil hurtigt udvikle dig og blive en bedre til at holde præsentationer om jeres virksomhed, produkter, services og så videre. Når du holder præsentationer, vil du hvis du ønsker det få feedback, der kan sammenlignes kurser om fx salg og kommunikation, bare løbende, så du bedre kan forankre det i din hverdag.

 

Kort sagt, for at nå ud til nye kunder og øge din kontaktflade, er det vigtigt at have et stærkt netværk – GLOBAL-Network skaber dette for dig og din arbejdsplads gennem networkingDu vil få spændende foredrag, du kan lade dig inspirere og lære af de andre deltagere og gæster i netværket. De andre i netværket bliver ambassadører for jeres virksomhed og dermed når du ikke kun gruppen, men når også hver enkelt deltagers eget netværk.

 

Ikke kun lokalt, også nationalt, mulighederne er mange
Som fast deltager, kan du frit besøge alle vore netværkets grupper. GLOBAL-Network er Danmarks hurtigst voksende salgs- og erhvervsnetværk, som i dag driver omkring 50 netværksgrupper i hele Danmark.Grupperne mødes hver anden uge til et morgenmøde, efter en fast dagsorden, så det hel er effektiv. Møderne er færdig kl. 09.45, så du stadig har det meste af formiddagen efter mødet.Tilmeld en dig til et uforpligtende møde i dit lokalområde og opdag hvad GLOBAL-Network kan gøre for dig og din virksomhed!

 

Klik videre til gruppe oversigte her, og vælg hvilken gruppe du uforpligtende ønsker at besøge for at vurdere GLOBAL-Network