Chef – skal dine ansatte have lettere til nye kunder ?

Og skaffe mere omsætning via et seriøst erhvervsnetværk

Kernekonceptet i GLOBAL-Network er rentabilitet – det skal kunne betale sig at komme, og det gør det!

 

bliv-gaest

Klik på billedet for at læse brochuren.

Det får dine folk med GLOBAL-Network

  • Nye forretningsforbindelser
    På hvert møde kan dine ansatte, via netværket søge, nye kunder og kontakter til samarbejdspartnere og hvis de er konkrete, plejer de altid at få gode leads.

 

  • Et omfattende, inspirerende erhversnetværk
    Hvert møde giver din medarbejder viden og ikke mindst motivation og et energiboost. Viden får de på grund af der i hver gruppe sidder vidt forskellige brancher og aldrig 2 fra samme branche der deler viden foruden at alle møder bliver holdt i en afslappet og frisk tone

 

  • Personlig udvikling for dine folk som styrket faglig profil for din virksomhed 
    Din medarbejder udvikler sig og bliver en bedre sælger ved at afholde præsentationer om jeres virksomhed, jeres produkter, services også videre. På disse præsentationer er der altid feedback, hvis man ønsker det.

 

Som leder har du meget at vinde ved at have en eller flere af dine medarbejdere til at deltage GLOBAL-Networks grupper. Foruden ovenstående bliver de andre deltagere i gruppen ambassadører for jeres virksomhed – med hver enkelt deltagers eget netværk i tilgift, bliver dine folk en del af et stort og bredtfavnende netværk.

 

Ud fra der højst er én repræsentant for hver branche i gruppen, vil der være muligt for andre i netværket gør brug af jer samt at anbefaler jeres virksomhed til andre, I ikke ville komme i kontakt med under normale omstændigheder.

 

Et deltagerskab 1.000 muligheder
Din medarbejder har endvidere mulighed for frit at besøge alle GLOBAL-Networks grupper over hele landet. Så har de ledig tid, er de velkomne i andre grupper end den hvor de normalt er fast deltager.

 

Grupperne mødes hver anden uge til et morgenmøde, efter en fast dagsorden, så det hel er effektiv. Møderne er færdig kl. 09.45, så de stadig har det meste af formiddagen efter mødet.

 

Tilmeld en medarbejder fra jeres virksomhed som gæst til et uforpligtende møde i dit lokalområde og opdag hvad GLOBAL-Network kan gøre for dig og din virksomhed!

 

Klik videre til gruppeoversigten her, og vælg hvilken gruppe i uforpligtende ønsker at besøge for at vurdere GLOBAL-Network, klik ind på gruppen og tilmeld jer som gæst.